Отзывы и вопросы

Інна
25 августа 2021
Практично завжди коли проїздом в Тернополі я заходжу до вас в магазин. В вас багато чудових і не дорогих товарів)
Оксана
10 августа 2021
Добрий день. Хочу подякувати компетентному продавцю. Ви дуже подомогли підібрати потрібні пряжі. Щиро Вам дякую!
Ірина
01 августа 2021
Все 2 роки користуюсь послугами цього магазину і дуже задоволена))) Раджу всім!))
Кристина
29 июля 2021
Отлично что есть возможность заказать товар онлайн. В вас большой выбор и очень доступные цены. Буду заказывать еще.
Софія
20 июля 2021
Стильні та в українському стилі ваші вишиті подушки. Дуже сподобались, гарно вписуються в мій інтер'єр:)
Віталіна
05 июля 2021
Добрий день!)Я посилочку вже отримала. Ваші пряжі Alize це щось неймовірне! Якість і кольори просто ВАУ!!))
Анастасія
25 июня 2021
Чудовий магазин! Всім раджу завітати!!
Діана
19 июня 2021
Усім рекомендую даний магазин! Тут дуже багато різноманітного товару і завжди все в наявності. Приємні продавці. З радістю допомагають підібрати все що потрібно.
Андрій
08 июня 2021
Купували в вас готову вишиту картину. Вже забрали посилку. Дуже дякуємо, все чудово.
Людмила
23 мая 2021
Купляла в суботу нитки для вишивання. Дуже вдячна шо прийняли мене в 15год. Знаю шо в вас закінчився робочий день, але мене не вигнали а гарно обслужили.
Раїса
11 мая 2021
Моє друге замовлення у вас. Дуже хороший товар і приємні ціни. Буду замовляти ще.
Аліна
30 апреля 2021
Досвідчена продавець-консультант! Приємна,культурна і все грамотно та докладно пояснила! Дякую Вам!
Катерина
29 апреля 2021
Завітала до вас в магазин і очі розбігались від різноманітності вибору) Якби продавень не допомогла, до вечора так обирала б)
Марина
14 апреля 2021
Девушки, спасибо за подробную консультацию и помощь. Товары я получила, все именно то что мне нужно было.
Анастасія
08 апреля 2021
Доброго вечора) Купила мамі нитки для в'язання у вашому магазині. Дякую за допомогу в підборі. Мама дуже задоволена) Обов'язково завітаю до вас ще!)
Показать еще 15 отзывов
Показано 15 отзывов из 19
ОСТАВИТЬ ОТЗЫВ
×
Узнать цену
Ваше имя:*
Телефон:
E-mail: *
×
Логин
×
×
Когда появится
Ваше имя: *
E-mail: *
×
Заказать звонок
Ваше имя:*
Ваш номер телефона:*

Запрос отправлен. Мы обязательно Вам перезвоним.

×
×
Сообщение
×