Відгуки та запитання

Марія
30 грудня 2021
Вчора прийшло моє замовлення! Я Вам щиро дякую! Мереживо з френзлями -шикарно!!!

Доброго дня Марія! Вдячні Вам за відгук. Хай все гарно підходить і замовляйте ще.

Відповідь інтернет магазину
30 грудня 2021
Анастасія Горлова
25 листопада 2021
Равномерное полотно (лен с хлопком) из вашего магазина в работе)))Спасибо большое)))

Дякуєм !Творчих успіхов)

Відповідь інтернет магазину
25 листопада 2021
Міля
19 листопада 2021
Була в Тернополі проїздом і не втрималась щоб не завітати в цей чудовий магазин. Придбала неймовірні вишиті подушки.
Вероніка
09 листопада 2021
Купувала у Вас пряжу Alize. Дякую консультанту що допомогла з підбором, дуже приємна жіночка) Успіхів Вам!)
Корнелія
28 жовтня 2021
Замовила у вас товари за порадою подруги і не помилилась) Чудове обслуговування, якість товарів, ціни. Швидка доставка. Одним словом, все супер. Рекомендую!!!
Аліна
27 жовтня 2021
Як на мене - це найкращий магазин у Тернополі. Тут завжди дуже великий вибір, хороше обслуговування і суперські ціни на все) Люди заходьте, усім рекомендую!!
Іванна
14 жовтня 2021
Дякую за вчасно доставлений товар. Дуже гарний набір, буду із задоволенням вишивати:)
Божена
11 жовтня 2021
Уже 2 роки купую онлайн у цьому магазині. З впевненістю можу сказати, що тут низькі ціни, швидка доставка та широченний вибір товарів. Усім рекомендую!!
Катерина
02 жовтня 2021
Обожнюю ваші вишиті подушки) Стильні і водночас в українському стилі)
Люда
23 вересня 2021
Завжди великий вибір товарів та привітний персонал, підберуть все що потрібно)
Аліна
17 вересня 2021
Я обійшла безліч магазинів у Тернополі, але саме у вас знайшла саме такий набір для вишивання як мені потрібно. У вас дуже великий вибір))
Вероніка
06 вересня 2021
Хороший магазин. Дуже радує що маю змогу замовити товари онлайн. Різноманітний вибір товарів. Швидка доставка. Все супер!
Людмила
28 серпня 2021
Для любителів творчості і рукоділля це просто рай! Коли відкриваю посилку то дуже тішуся тою красою!
Інна
25 серпня 2021
Практично завжди коли проїздом в Тернополі я заходжу до вас в магазин. В вас багато чудових і не дорогих товарів)
Оксана
10 серпня 2021
Добрий день. Хочу подякувати компетентному продавцю. Ви дуже подомогли підібрати потрібні пряжі. Щиро Вам дякую!
Показати ще 15 відгуків
Показано 15 відгуків з 32
Додати повідомлення:
×
Дізнатися ціну
Ваше ім'я:*
Телефон:
E-mail: *
×
Логін
×
×
Коли з'явиться
Ваше ім'я: *
E-mail: *
×
Замовити дзвінок
Ваше ім'я:*
Ваш номер телефону:*

Запит відправлено. Ми обов'язково Вам зателефонуємо.

×
×
Повідомлення
×