Відгуки та запитання

Оксана
03 лютого 2022
Спасибо большое персоналу магазина! Всегда остаюсь довольна облуживанием и товаром. Каждый раз получаю маленький, но нужный подарок и каждый раз узнаю новую информацию. Дай вам Бог здоровья и процветания вашему магазину.

Спасибо Оксана! Самый лучший подарок для нас -это добрый слова наших клиентов.:)

Відповідь інтернет магазину
03 лютого 2022
Валентина
02 лютого 2022
Нитки отримали. Те, що треба. Щиро вдячні за подарунок:)

Дякуємо за відгук. Вдалих робіт Вам!

Відповідь інтернет магазину
02 лютого 2022
Уляна
31 січня 2022
Тканину отримала! Я задоволенна. Дякую вам за пораду і за подарунок!!!! Замовлення отримала вже на наступний день.Так швидко я ще не отримувала товар від жодного магазину.Ще раз велике дякую!!!

Дякуэмо! Ради ,що ви з нами.

Відповідь інтернет магазину
31 січня 2022
Надія
28 січня 2022
Дякуююююю) Я перший раз роблю замовлення в вашому магазині, але не останній. Дуже грамотний та ввічливий консультант. Не зважаючи на мій прискіпливий характер, проявив терпіння, поки ми визначилися з вибором матеріалів для вишивки. Процвітання вашому магазину!

Дякуємо. Ми раді всім нашим клієнтам і раді завжди надати посильну допомогу для задоволення всіх ваших побажань.

Відповідь інтернет магазину
28 січня 2022
Марія
30 грудня 2021
Вчора прийшло моє замовлення! Я Вам щиро дякую! Мереживо з френзлями -шикарно!!!

Доброго дня Марія! Вдячні Вам за відгук. Хай все гарно підходить і замовляйте ще.

Відповідь інтернет магазину
30 грудня 2021
Анастасія Горлова
25 листопада 2021
Равномерное полотно (лен с хлопком) из вашего магазина в работе)))Спасибо большое)))

Дякуєм !Творчих успіхов)

Відповідь інтернет магазину
25 листопада 2021
Міля
19 листопада 2021
Була в Тернополі проїздом і не втрималась щоб не завітати в цей чудовий магазин. Придбала неймовірні вишиті подушки.
Вероніка
09 листопада 2021
Купувала у Вас пряжу Alize. Дякую консультанту що допомогла з підбором, дуже приємна жіночка) Успіхів Вам!)
Корнелія
28 жовтня 2021
Замовила у вас товари за порадою подруги і не помилилась) Чудове обслуговування, якість товарів, ціни. Швидка доставка. Одним словом, все супер. Рекомендую!!!
Аліна
27 жовтня 2021
Як на мене - це найкращий магазин у Тернополі. Тут завжди дуже великий вибір, хороше обслуговування і суперські ціни на все) Люди заходьте, усім рекомендую!!
Іванна
14 жовтня 2021
Дякую за вчасно доставлений товар. Дуже гарний набір, буду із задоволенням вишивати:)
Божена
11 жовтня 2021
Уже 2 роки купую онлайн у цьому магазині. З впевненістю можу сказати, що тут низькі ціни, швидка доставка та широченний вибір товарів. Усім рекомендую!!
Катерина
02 жовтня 2021
Обожнюю ваші вишиті подушки) Стильні і водночас в українському стилі)
Люда
23 вересня 2021
Завжди великий вибір товарів та привітний персонал, підберуть все що потрібно)
Аліна
17 вересня 2021
Я обійшла безліч магазинів у Тернополі, але саме у вас знайшла саме такий набір для вишивання як мені потрібно. У вас дуже великий вибір))
Показати ще 15 відгуків
Показано 15 відгуків з 36
Додати повідомлення:
×
Дізнатися ціну
Ваше ім'я:*
Телефон:
E-mail: *
×
Логін
×
×
Коли з'явиться
Ваше ім'я: *
E-mail: *
×
Замовити дзвінок
Ваше ім'я:*
Ваш номер телефону:*

Запит відправлено. Ми обов'язково Вам зателефонуємо.

×
×
Повідомлення
×