Акція “Товар дня” від інтернет-магазину “Золоте Руно”

16 березня 2016

Інтернет-магазин «Золоте Руно» пропонує своїм покупцям вигідну пропозицію — заходьте на сайт частіше і купуйте товари за знижкою! Акція “Товар дня” передбачає щодня знижку на певний товар.

Хочете купити домоткане полотно? Заходьте в інтернет-магазин «Золоте Руно» частіше і можливо саме сьогодні воно буде товаром дня. Набори для рукоділля, тканина для вишивання, канва, нитки, схеми, аксесуари для вишивання, книги та журнали по рукоділлю — все це може стати товаром дня. Який він саме сьогодні? Заходьте на сайт і дізнавайтеся! Дана акція дасть вам змогу придбати будь-який товар за вигідною знижкою.

Усі товари для рукоділля, які ви знайдете в інтернет-магазині «Золоте Руно» мають відмінну якість, адже їх виготовляють лише професіонали. Мінімальна сума замовлення — 50 грн. Компанія гарантує безкоштовну доставку за умови передоплати товару на суму 500 грн.

В інтернет-магазині «Золоте Руно» ви матимете можливість купити все необхідне для вишивки та пошиття виробів, все для створення індивідуального образу.

×
Дізнатися ціну
Ваше ім'я:*
Телефон:
E-mail: *
×
Логін
×
×
Коли з'явиться
Ваше ім'я: *
E-mail: *
×
Замовити дзвінок
Ваше ім'я:*
Ваш номер телефону:*

Запит відправлено. Ми обов'язково Вам зателефонуємо.

×
×
Повідомлення
×